سرنوشت نه در پیشانی،بلکه در دستان ماست!
سال هشتادو پنج،مرداد و شهریور میدانستم که آن سال ،آخرین سالی ست که درآن نشریه قلم میزنم،پس در هر شماره از “ان زاویه” که میدیدم تلاش میکردم تا گره های …
Read Moreدست نوشته های بی سرانجام در باب آنچه دل یک آدم را چنگ میزند
سال هشتادو پنج،مرداد و شهریور میدانستم که آن سال ،آخرین سالی ست که درآن نشریه قلم میزنم،پس در هر شماره از “ان زاویه” که میدیدم تلاش میکردم تا گره های …
Read Moreسال هشتاد و پنج،بهار…..رسانه برای بعضی ها “ویزور” است و تنظیمات دارد، برای من آینه است بی هیچ تنظیمی! یادم نیست چرا این یادداشت را نوشتم، دلایلش را فراموش کرده …
Read Moreتابستان هشتاد و پنج یکی از اساتید خبرنامه انجمن را نقد کرد یا متهم کرد به بی خبری! در نقد هم فقط نواقص را دید . حرفی نبود و نه …
Read Moreسال هشتاد و پنج، تابستان مقدمه را بخوانید از چند و چون ماجرا باخبر میشوید،تکرار نکنم بعضی حرف ها را بهتر است
Read Moreسال هشتادو پنج، تابستان یک گفتگو،زیاد فکرش را نمیکنم…!
Read Moreبهمن و اسفند 84/ توضیح زیادی ندارم برای این نوشته، به گمانم تیتر و متن اگر خوانده شود قصه معلوم میشود، کسی حرفی نمیزند،نمی زد،و نخواهد زد، و هنگامی که …
Read Moreزمستان 84/ این گفتگو البته در بهار 85 انجام شد،اولین گفتگوی مفصل من با استاد دکتر عباس حری ،همه چزییات در مقدمه گفتگو امده است،دربار ه ی خیلی مسائل حرف …
Read Moreسال 84/ پاییز در شماره پیشین خبرنامه بحث مدیریت کتابداران را باز کرده بودم،خودم نیز یاداشت هایی نوشته بودم و از ان زاویه که میدیدم اوضاع را توصیف میکردم. در …
Read Moreپاییز 84/ اولین و آخرین گفتگوی من با علی اکبر اشعری مشاورفرهنگی احمدی نژاد و رییس سازمان اسناد و کتابخانه ملی/ تازه امده بود/ قرار گفتگو را میگذاریم و حتی …
Read Moreپاییز 84 بود/هنوز “مدیریت کتابداران” و نتایج ان در اولویت های کاری من بود و گمان میکردم که با تصحیح مدیرت گره هایی از کار این قشر باز میشود..هنوز نیز …
Read More